Teen forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Teen forum

Za sve teenagere i one koji se tako osjecaju.. <3

Početna stranicaPretražnikLatest imagesRegistracijaLoginBlog Admina

ocajna sam....

Go down 
2 posters
Autor/icaPoruka
loolica

Broj postova : 2
Registration date : 01.06.2009

ocajna sam.... Empty
PostajNaslov: ocajna sam....   ocajna sam.... Emptypon lip 01, 2009 2:52 am

heeelp....e ovako imami 1 problem..zabavjam se sa jednom momkom vec 10 dana..i jako mi se svidja..medjutim ptoblem je u tome sto ja mislim da on jos uvjek voli svoju bivsu koja mu je sada extra drugarica maltene nejbolja..za nju sam sigurna da ga nevoli..al za njega..iimam osjecaj da nikad nema vremena za mene jer je stalno sa drustvom..u koje naravno spada i ona...ja sam ga pitala jer zeli da prekinemo a on je rekao naravno da ne....ja nemogu da prekinem...tj necu..drugarice mi kazu..pa sta i da nju jos voli...memoze ni tebe odmah..a mozda te zavoli i vise od nje..ja nezz sra da radim..hellp please..usput ja imam 15 i po a on 16 i po Sad Sad
[Vrh] Go down
-Toxic baby-

-Toxic baby-

Broj postova : 11
Registration date : 03.09.2009

ocajna sam.... Empty
PostajNaslov: Re: ocajna sam....   ocajna sam.... Emptypet ruj 04, 2009 12:06 am

hmmm.. pa vidi lutko moja, vjerovatno je on tu svoju bivsu volio vise nego ona njega.. pa sad bar, da joj biti blizu, al' kao drug.. mozda uz tebe zeli da je lakse zaboravi..da pocne ispocetka, ness novo, sa tobom.. jeste da i nije bas u redu da vise vremena provodi sa drustvom i da te ''nogira'', da tako kazem..a mozda se i en cini tako.. mozda ne svjesno sve to.. ako te to muci, najbolje da mu kazes sve.. to i to i govoto.. da otvoreno popricate.. razumijem tvoj strah da prekinete.. al' moras skupit hrabrosti i dalje.. znaci, najbolje mu otvoreno reci sta ti smeta, npr. to da je vise sa drustvom, mada.. mogo bi on pogresno da shvati to -on i drustvo., tako da, manje vise to zapitkuj.. nego o bivsoj pitaj..otvoreno sve.. u vezi je najvaznije povjerenje mejdusobno..inace, ta veza ne moze opstati Smile drzim fige Wink
[Vrh] Go down

ocajna sam....
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.